Patricia a ajuns in fata "plutonului de executie" imbracata cu fata-n spate! "Este o rochie urata, accesorizata prost, ciocatele sunt oribile, cerceii sunt monstruosi!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Concurenta s-a pregatit pentru a merge la supermaket imbracand o rochie cu spatele in fata.

"S-a creat aceasta impresie, ca trebuie sa punem lucrurile cu fata in spate, cu susul in jos, soseta pe cap si alte alea pentru a fi 'sylish'. NU. Daca o sa incepem sa traim intr-o societate in care o sa ne punem toti sacourile pe dos o sa zici ca toti venim cu spatele", i-a reprosat Raluca Badulescu.

"Eu am o alta problema.

Nu vad stilul, dar nici absenta lui. Cand ma uit la tine vad altceva. Tinuta e 'Sandy Bell', e nicicum, in schimb vad altceva, ca tu ai o energie foarte misto. Mi-ar placea sa escaladam Ceahlaul, sa jucam carti...", i-a spus Maurice.

In schimb, Iulia Albu a avut o critica mult mai acida: "Este o rochie urata, accesorizata prost, ciocatele sunt oribile, cerceii sunt monstruosi!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata cum a continuat aceasta jurizarea:

 

Taguri: