"Pe langa faptul ca palaria ta dezvolta un ciupercism pe care nu l-am incurajat niciodata, e mai interesant sa ma uit la ochii de pe poseta, esti trista...ma deprimi!/ Palaria aia ma duce cu gandul la "Coliba unchiului Tom" Laura, o tinuta dezamagitoare!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Critica adusa tinutei Laurei i-a facut pe jurati sa se distreze copios, mai ales pe seama palariei concurentei.

" Eu din tinuta sta am inteles doar pantofii si ochii..culorile ne "doare",  ne fac sa suferim! Nu e vorba ca ne doare sau ne fac sa suferim. Laura are o problem cu faptul ca alege haine structurate aiurea. Zilele trecute era cu un sacou fara forme, fleasca, acum are o rochie fleasca, a fost de parere Raluca Badulescu.

Si Maurice Munteanu a subliniat faptul ca tinuta Laurei nu este deloc potrivita cu varsta pe care o are: "Tu ai incercat sa o combini intr-un fel, dar rezultatul final e tern, eu nu ma gandesc nu la faptul ca palaria e ciuperca, ci la "Coliba unchiului Tom", palaria e fleasca...acea poseta haiosistica, nu imi place nici combinatia. Ti-ai adaugat 15 ani, inutil!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: