"Pe viitor, sa o lasam mai moale cu oalele pe cap"/ "Si tu esti saraca?!" Paola, luata in vizor de catre jurati. Raspunsul ei a lasat-o pe Iulia Albu fara cuvinte: trebuie sa imia junga valiza cu celelalte haine, am stat 10 ore la filmari si nu am mai put

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Paola a purtat o tinuta de zi in care bineinteles a integrat elementele ei preferate si a nume piese de brand.

Concurenta care a izbucnit in plans si a fost pe punctul sa paraseasca competitia de buna voie a reusit sa smulga juratilor o steluta, nu inainte insa, de a primi si cateva critici de rigoare cum ar fi botinele care nu se integreaza in tinuta si care ii amintesc Iuliei Albu de Andreea style, iar pe Raluca Badulescu a deranjat-o palaria Paolei pe care a asemuit-o cu o oala.

Enervata, Paola a spus ca momentan nu mai are haine si ca ii va fi trimis un geamantan cu alte tinute si ca nu a mai avut timp sa faca shopping din cauza programului incarcat de filmare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: