Pentru Anna Lesko, Raluca Badulescu e "zuza nebuna”! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a spus despre ceilalti membri ai juriului de la "Bravo, ai stil!" Cantareata este invitata speciala a Galei din aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

"Cred ca o gasca mai tare nu se putea! Cu fiecare dintre ei am niste amintiri atat de frumoase!”, a spus vedeta despre membrii Juriului.

Anna Lesko este invitatul special al Galei "Bravo, ai stil!” din aceasta seara! Adevarat fashion icon al Romaniei, artista face un adevarat show, inclusiv de fashion, expunand cateva tinute fabuloase de-a lungul emisiunii. Vedeta a regasit la masa juratilor prieteni de care o leaga amintiri dragi. Pentru fiecare dintre cei patru – Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvn Ciobanu, indragita cantareata a gasit cuvintele potrivite.

"Cred ca o gasca mai tare nu se putea! Cu fiecare dintre ei am niste amintiri atat de frumoase!! Cu „Zuza Nebuna” (Raluca Badulescu), am pierdut atatea nopti! Cu Maurice...

cate discutii frumoase am avut; si folositoare! Iar Iulia este ca o dulceata din cirese amare! E foarte rara aceasta dulceata(...) Cu Razvan... I-am provocat mare stres mereu, dar s-a descurcat de fiecare data... „ O rochie acum, daca se poate!”, a povestit frumoasa cantareata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Anna Lesko se alatura si ea la masa juriului pentru a "cantari" evolutia fetelor ramase in concurs. Cat de binevoitoare sau exigenta este cu concurentele veti afla urmarind in aceasta seara un show total, urmarind cea de-a sasea Gala „Bravo, ai stil!”, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: