Pentru prima data, Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda la adresa Andreei: "Parca esti alta, ai facut un pas urias. Ai o tinuta foarte buna!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Andreea nu a fost niciodata atat de laudata si mai ales de Iulia Albu care i-a apreciat tinuta.

Iulia Albu a fost atat de impresionata de tinuta Andreei incat i-a spus ca este chiar foarte buna si ca a facut progrese foarte mari: "Tu esti? Ia intoarce-te putin sa te vada si telespectatorii nostri. Imi place mesajul de pe tricoul tau si vreau sa inteleaga si publicul ca nu doar mesajele sunt improtante ci si gesturile pe care le facem si cum vorbim. Imi place bandana. E un mare pas pentru tine.

Ce nu vad, astazi, este acea tusa personala. Pentru azi ai o tinuta foarte buna!"

In schimb, Maurice Munteanu a rugat-o pe concurenta sa se apropie sa ii vada machiajul. Atunci, fashion editorul a remarcat ca linia data de tusul de la ochii Andreei trebuia sa fie mai accentuata. "Bref, ai un look complex chiar daca este inspirat de tehnica gospodinelor americance."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: