Pentru prima data, Iulia Albu si Raluca Badulescu s-au aliat impotriva lui Maurice si a lui Razvan din cauza look-ului Andreei! Concurenta, DEBUSOLATA: "Dar, ce e atat de grav sa porti o rochie de panza topita peste o pereche de jeans si niste saboti?1"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:44

Andreea a avut doua sustinatoare in ce priveste tinuta ei din aceasta editie si anume pe Raluca si pe Iulia, insa Maurice si Razvan au fost total contrariati de look-ul concurentei.

Cei doi jurati au fost extrem de intrigati de faptul ca o rochie de inspiratie traditionala din panza topita poate fi combinata cu o pereche de saboti, cu un cozoroc din paie avand un elastic la spate destul de inestetic. Acestea au fost principalele inconveniente in ce priveste tinuta concurentei in viziunea lui Maurice si toate aceste detalii "l-au racait" suficient incat sa afirme nervos ca nu este o tinuta deloc buna!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.