Pentru prima data, Ramona face dezvaluiri despre dragostea vietii ei si despre barbatul care i-a furat inima de cand avea patru ani! Ce marturisiri a facut concurenta foarte emotionata si de ce finalul nu e cu happy end?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2017, 17:04

Concurenta a acceptat pentru prima data sa vorbesca despre Cosmin, barbatul care i-a furat mintile.

Emotionata, Ramona a punctat faptul ca in momentul de fata nu poate avea o relatie cu barbatul pe care il iubeste din cauza faptului ca atat ea cat si el sunt foarte orgoliosi si nu comunica. In plus, concurenta a dezvaluit ca se cunosc de cand ea avea patru ani, s-au remarcat reciproc, s-au placut si cand ea avea 17 ani, au hotarat sa aiba o relatie. Mai matur, barbatul locuieste in Bucuresti, insa asta nu l-a impiedicat sa ia legatura cu Ramona prin niste cunostinte comune, insa, se pare dragostea lor este momentan sortita esecului.

Cat despre tinuta, Ramona a gresit proportia gentii si combinatia pe care a facut-o cu pantofii. In rest, costumul pe care il poarta este foarte frumos. "Iti trebuie o geanta mica sau medie, nu o teasca. Este total nepotrivata pentru acest costum."

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.