Petronela a spus ca merge imbracat asa sa ude campul de lavanda, insa eticheta de pe stropitoare a innebunit-o pe Iulia Albu! Cum ar fi trebuit sa arate, de fapt, tinuta ei pentru acest context

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:12

Niciun jurat nu a apreciat tinuta Petronelei si styling-ul pe care ea l-a facut in aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Maurice Munteanu i-a explicat clar concurentei unde a gresit si mai exact ce ar fi trebuit sa faca pentru un styling reusit:"Salopeta e prea scurta, insa tu ai intuit bine ca ai nevoie de platforme si ai, insa ar fi trebuit niste saboti cu platforma din lemn si cu un toc ceva mai inalt. Si, daca salopeta ar fi fost mai lunga, efectul ar fi fost unul mult mai de impact si mai potrivit pentru aceasta tinuta.

Nu imi place acest body cu broderie sparta. Palaria ar fi trebuit sa aiba niste boruri mai largi si mai actuala. Accesoriile nu functioneaza corect."

Iulia Albu a fost si mai directa si i-a analizat strict tinuta pe care o are: "O sa mai fac cateva mentiuni. Exista niste lucruri care iti atarna la spate. Intoarce-te sa se vada acele doua chestii. Ar fi trebuit sa fii mai atenta.

Nu m-ar fi deranjat daca ai fi avut o pereche de galosi si fara aceste accesorii!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: