Petronela le-a provocat juratilor usturime vizuala: "Am incercat sa numar pana la 10 si sa ma calmez!"/ "Imi venea sa ma pup in oglinda cand m-am vazut!/ Cum s-a gandit sa accesorizeze cea mai pocita curea cu cele mai neinspirate accesorii. Sunt MUT!/ "Ai

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Juratii au ramas consternati la vederea tinutei Petronelei. Razvan Ciobanu a fost nevoit sa ia o gura de aer inainte sa ii analizeze tinuta.

Pe langa faptul ca toti juratii i-au spus ca are o tinuta extrem de proasta, incepand de la accesorii precum cureaua si colerul de la gat pana la pantalonii pe care Razvan Ciobanu i-a catalogat drept odiosi si coafura de nasa, Petronela a venit in schimb cu o replica si mai de senzatie cand a spus ca in ciuda faptului ca stie ca nu a avut o tinuta conform asteptarilor juratilor, ea va incerca sa prinda si alte Gale, moment in care, nervos, Razvan Ciobanu i-a raspuns ca spera sa nu se intample acest lucru.

Maurice Munteanu, in schimb, a constatat alt lucru la Petronela si anume ca ea are o strategie de marketing, insa foarte proasta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: