"Piesele astea sunt uratele si impreuna si separat, asta e mai grav!"/"Puteai sa le iei acum o luna, tot o canapea jupuita si o fleasca in cap, ai!" Naba, greseli grave stilistice!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2017, 17:50

Naba a ales cele mai urate piese in cea mai urata combinatie care i-a venit in minte si a fost sanctionata de toti juratii.

Naba a venit cu o fusta cu imprimeu de canapea jupuita si o cu palarie la fel de nepotrivita in opinia juratilor. Nici accesoriile nu au fost cele mai inspirate avand in vedere ca brosa este prea mica in comparatie cu volumul bustului, iar cizmele, la fel de urate si ele. "Ma bucur ca nu omori animale, ci canapele.Tinuta este un dezastru, insa mi-a placut ca ai fost amuzanta", a fost parerea Iuliei Albu.

"Cred ca piesele astea sunt urate si impreuna si separat. Nu se potrivesc, nu are rost sa o luam de la capat", i-a zis Raluca concurentei.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.