Polemica aprinsa pe tema rochiei "babesti" purtata de Denisa: "Cu rochia asta ar trebui sa faca un foc in soba!"/ Eu ma voi concentra pe acest goblen. Pana diseara imi iese "Rapirea din Serai". Nu mai veniti BABIFICATE!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Rochia Denisei a starnit multe comentarii in randul juratilor si nu unele comune, caci doar Maurice Munteanu a apreciat intentia stilistica a concurentei.

Se pare ca Raluca si Iulia au fost pe aceeasi lungime de unda cand au ales sa nu ii dea niciun calificativ pozitiv Denisei. Un jurat i-a spus ca accesorizarea strica frumusetea rochiei, iar celalalt ca insasi piesa este babeasca. razvan Ciobanu a insistat si el pe tema babismului Denisei, doar papucii fiindu-i pe plac, insa rest piesa ii face si burta concurentei desi nu are.

Maurice Munteanu a fost singurul care a apreciat intentia stilistica a Denisei si faptul ca a dus-o intr-o zona retro, acest mix fiind foarte prezent si in show-urile de moda din acest

sezon.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: