Polemica caschetei pe care o poarta Silvia! Razvan Ciobanu si Iulia Albu, comentarii in contradictoriu, iar Maurice Munteanu se arata total nemultumit de tinuta Silviei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Silvia este mereu o aparitie care socheaza si care starneste polemici in randul juratilor "Bravo, ai stil!"

Concurenta care are meciuri constante cu Iulia Albu reuseste de fiecare data sa atraga de partea ei comentarii, fie ele pozitive sau negative. De data aceasta, lucrul care a starnit controverse a fost cascheta pe care o purta si pe care Silvia a recunoscut ca a luat-o acum ceva timp de la un vintage store si a sustinut ca nu a copiat look-ul Iuliei Albu desi s-a inspirat atunci cand a aplicat trandafirii naturali pe ea.

Cu toate acestea, Silvia nu a reusit sa obtina prea multe aprecieri din partea juratilor chiar daca, in ciuda divrgentelor cu Iulia Albu, fashion editorul ii dadea o steluta atunci cand considera ca o merita. De aceasta data, nici Maurice Munteanu nu a fost impresionat de aparitia ei. Nu i-au placut nici bluza si nici pantalonii concurentei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: