Polemica setului Marisei intre Raluca Badulescu si Iulia Albu: "Problema e ca nimeni nu mai are curajul sa poarte set pentru ca are senzatia ca e un lucru depasit" Oare concurenta a reusit sa ii impace pe ambii jurati?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Chiar daca Iulia Albu nu i-a dat niciun "Bravo, ai stil!" pentru ca nu a reusit sa controleze foarte bine zona de set, Marisa a reusit, totusi, sa ia o steluta pentru ca Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au apreciat tinuta ei.

Marisa a intrat fara sa vrea intr-o disputa dintre Iulia Albu si Raluca Badulescu. Una adora setul, aceea fiind, evident, Raluca, iar cealalta il detesta: "Lumea nu mai are curajul sa abordeze seturi pentru ca au devenit "passes" incat...arati foarte bine, ai un look exotic. Imi place foarte mult! Bravo!"

Pe de alta parte, Iulia A explcat de ce nu ar fi trebuit sa faca acest mix: "Este prea multa informatie in tinuta ta. As fi preferat ca bluza sa nu aiba acelasi cut. As fi preferat sa nu porti geanta si pantofii pe set. Este greu sa stapanesti mai multe elemente. E bine sa te opresti la unul, maxim doua...E putin stangaci ce ai facut aici!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: