"Porti o perdea..."/ "Ce e cu bosoaldele din zona sanilor, as vrea sa stiu..."/ "Alegerea incaltamintei cu patru numere mai mari...Anca, infranta de ACCESORII! "Invata sa pui niste haine pe tine...SA NU MAI INDRAZNESTI, este MIZERABIL!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2017, 22:59

Anca a fost luata in vizor de catre toti juratii din cauza accesoriilor si a look-ului de second-hand pe care le-a afisat in Gala.

"Invata sa pui niste haine pe tine pentru ca arati ca scoasa dintr-un magazin second-hand si e putin spus. Si nu o spun intr-un mod pozitiv, ci intr-unul negativ ca sa nu spun cos de gunoi pentru ca nu este frumos. Haina aia, sa nu o mai vad niciodata si sa nu mai indraznesti vreodata sa vii cu vreo jupuitura, crezand ca ai facut un moment. Nu, nu ai facut un moment, nu ai facut nimic.

Parca ai fia dus o vechitura de la un om care doarme pe cutii de carton, stii exact la ce ma refer..."a fost comentariul extrem de dur al lui Razvan Ciobanu vis-a-vis de look-ul Ancai.

Nici ceilalti jurati nu au avut prea multe cuvinte de lauda, avand in vedere ca in opinia Ralucai, Anca a venit imbracata intr-o perdea, iar Iulia i-a spus ca poarta o pereche de pantofi cu patru numere mai mari.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.