PRIMA CONTROVERSA intre Raluca si Iulia din cauza Alinei. Fashion editorul dezaproba purtarea machiajului excesiv si a GENELOR false, insa Raluca o incurajeaza pe tanara:"daca voi sunteti fericite cu extensi, gene, peruci, sa nu facem si alte conversatii,

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2017, 17:17

Machiajul cu care s-a prezentat Alina in competitia "Bravo, ai stil!" a starnit un val de reactii contradictorii in randul a doi dintre jurati.

Iulia Albu a sfatuit-o pe Alina sa nu se mai machieze atat de strident si evident sa nu mai poarte gene false deoarece nu o avantajeaza avand in vedere forma fetei, spre deosebire de Raluca Badulescu care a incurajat-o pe concurenta sa faca cum simte daca ea crede ca astfel e fericita si se vede frumoasa:"Genele false nu sunt pentru toata lumea si nu toata lumea arata bine cu gene atat de lungi.

Daca tot insisti cu aceste gene, nu mai insista cu machiajul pentru ca nu te avantajeaza avand in vedere forma fetei tale. Este un sfat pentru viitorul tau in emisiune daca vrei sa il accepti!"

Raluca Badulescu, in schimb, a incurajat-o sa faca exact cum simte si mai ales cum crede ca ii sta bine. Replica Alinei fata de Iulia Albu nu a intarziat sa apara, find extrem de ferma in ce priveste look-ul ei:"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.