PRIMA REACTIE a Andrei dupa ce a iesit din competitia "Bravo, ai stil!":"Se pare ca-mi am dat seama mult prea tarziu ca sa mai pot face ceva!" Ce a spus fosta concurenta despre colegele ei de show

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:55

Andra a fost nominalizata pentru a parasi competitia si de la prima nominalizare a si iesit din competitie.

Cu regret, Andra a dezvaluit ce a simtit in momentul in care a iesit din competitie: "Hello! Va pup..n-am cuvinte, imi pare rau si s-a vazut asta. Poate nu trebuia ca eu sa ies in aceasta seara dar voi votati, juriul noteaza! Nu stiu eu cat de corect a fost dar imi pare rau ca n-am empatizat mai mult..ne vom vedea in continuare noi, aici pe instagram si o sa va comunic tot ceea ce voi face.

V-am promis ca o sa mi iau o vacanta si asta voi face. O vacanta maree vreau sa uit de aceasta seara care efectiv m-a intristat. Este o experienta unica si indrum toate fetele sa se inscrie pentru sezonul 3 pentru ca merita chiar merita indiferent daca va castiga sau va pierde.

Am iesit cu capul sus dar la testimoniale am clacat pentru ca e normal..

emotiile m-au coplesit si m-am sensibilizat. Poate ca n-am fost eu de multe ori, poate ca trebuia sa fiu eu cea pe care n-ati descoperit-o 100% dar.. se pare ca-mi am dat seama mult prea tarziu ca sa mai pot face ceva! N-am jucat un rol, insa nu m-am putut certa cu absolut nicio fata fiindca toate imi sunt dragi si tin la ele diferit! Le apreciez pe toate si vreau ca cea mai buna sa castige!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Pe voi va pup din inima si va iubesc chiar va iubesc! Stiu ca sunteti multi care ma iubiti dar se pare ca voturile ...in fine! Va urez o seara frumoasa si sper sa ne mai vedem la telezivor!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.