Prima reactie a Denisei dupa Gala dramatica de ieri seara! Uite ce cuvinte GRELE a avut la adresa Marisei, care a fost acuzata de furt: "Oficial va declar ca..."

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:46

Gala de ieri seara a fost una dramatica, iesita din comun, am putea spune.

In centrul atentiei a fost Marisa, care a fost data in vileag de Stefana si acuzata ca fura fara menajamente. Afirmatiile Stefanei au fost sustinute de celelalte concurente.

Pusa in fata faptului implinit Marisa nu a reusit sa dea o explicatie concreta acuzelor ce i s-au adus. Mai mult, in premiera pentru ea, a inceput sa planga in momentul in care a fost propusa pentru eliminare, postura in care nu a mai fost pana atunci.

Imediat dupa finalul Galei Denisa a postat un mesaj acid la adresa ei:

"Ati vazut cu totii, nimic nu a fost trucat sau exagerat. Oficial va declar ca am de concurat cu o "Hoata"! Da, cu "H" mare. Asa cineva nu poate concura intr-o emisiune despre stil. O asa persoana trebuie sa "faca moda" cel putin intr-o scoala de corectie.

"Sa furi, sa fii prinsa a treia oara cu gasca-n sac si sa incerci sa bagi degetele in ochi tuturor la acest mod tine de o educatie precara amestecata cu un caracter

plin de tupeu lamentabil.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Ma incearca o senzatie dubioasa, simt o stare de satietate la gandul ca acest personaj pestrit imi va mai sufla in ceafa pana ce vom reusi sa-l eliminam definitiv! Atat, de ajuns despre aceasta "Hoata"! Si da, confirm ce a afirmat Stefana. Cele trei au iesit afara si s-au vorbit s-o nominalizeze!

"Sunt omul vostru din interior si va voi informa corect, doar asa cred ca veti putea alege, decide, avand toate datele", a scris Denisa.

Ati vazut cu totii, nimic nu a fost trucat sau exagerat.Oficial va declar ca am de concurat cu o "Hoata"! Da, cu "H" mare.Asa cineva nu poate concura intr-o emisiune despre stil.O asa persoana trebuie sa "faca moda" cel putin intr-o scoala de corectie.Sa furi, sa fii prinsa a treia oara cu gasca-n sac si sa incerci sa bagi degetele in ochi tuturor la acest mod tine de o educatie precara amestecata cu un caracter plin de tupeu lamentabil.Ma incearca o senzatie dubioasa, simt o stare de satietate la gandul ca acest personaj pestrit imi va mai sufla in ceafa pana ce vom reusi sa-l eliminam definitiv!Atat, de ajuns despre aceasta "Hoata"!Si da, confirm ce a afirmat Stefana.Cele trei au iesit afara si s-au vorbit s-o nominalizeze! Sunt omul vostru din interior si va voi informa corect, doar asa cred ca veti putea alege, decide, avand toate datele. Asa cum am anuntat, am avut o tinuta custom made de inspiratie Jean Paul Gaultier.O tinuta clasica reinterpretata destul de excentric. Multumesc juriului profesionist si echilibrat! Votati 5 la 1206.Votati stilul curat si la propriu si la figurat! I love you guys!❤❤❤

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.