Prima reactie a Iuliei Albu cand a vazut-o pe Ioana: "Rugamintea mea este sa va gasiti pe viitor si barbati singuri..." Silvia s-a atacat imediat si i-a dat replica fashion editorului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Dupa ce Razvan Ciobanu a insinuat ca Ioana ar fi cuplata cu un barbat insurat si ca va face mai multe dezvaluiri in editia de luni a emisiunii "Bravo, ai stil!"

Iulia Albu le-a sfatuit pe fete sa nu se mai incurce cu barbati insurati si sa accepte sfaturi de la oameni cu experienta. Cat o priveste pe Ioana, concurenta a negat ca ar fi implicata intr-o astfel de relatie, spre exasperarea lui Maurice Munteanu care s-a vazut nevoit sa ii roage pe jurati sa incheie aceste discutii de alcov.

Revenind la tinuta ei, "juratii Bravo, ai stil!" i-au dat Ioanei o steluta pentru modul in care s-a prezentat in aceasta editie, pentru eleganta si modul cum si-a ales accesoriile!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: