Prima reactie a Laurei dupa ce a fost ELIMINATA din competitia "Bravo, ai stil!" Ce a avut de spus dupa ce a pierdut in fata Petronelei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:55

Laura a parasit competitia "Bravo, ai stil!" dupa ce a fost eliminata in Gala de ieri seara.

In duel cu Petronela, ea a strans doar 1.2% din voturile telespectatorilor, un procentaj extrem de mic, care nu i-a fost in avantaj. Cu toate ca drumul ei s-a oprit aici, Laura este optimista si a postat un mesaj pozitiv pe contul ei de Instagram, adresat fanilor ei.

"Pentru mine aceasta competitie a fost o experienta frumoasa si un vis implinit, acela de a face parte dintr-un proiect de televiziune.

Drumul meu nu se opreste aici, ne vedem in noul proiect Kanal D, Bravo ai Stil Panorama in care imi doresc sa ne cunoastem mai bine si sa facem schimb de impresii. Va multumesc din suflet pentru voturi,pentru sustinere si pentru toate mesajele pline de energie pozitiva. Va doresc sarbatori fericite si multa lumina in suflet. Va pup si va imbratisez??❤?", a scris ea pe contul de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: