Prima reactie a Marisei de la "Bravo, ai stil!" dupa ce a fost salvata de la eliminare, din nou, de telesectatori! " Lupta este stransa. Uneori grea, nedreapta..." CIteste tot mesajul aici

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:55

Sambata seara, Marisa si Andra au ajuns amandoua in pragul eliminarii, insa Marisa a reusit sa se salveze datorita publicului.

Marisa ajuns la baraj datorita nominalizarilor colegelor de platou. Se pare ca mai multe dintre concurente nu o simpatizeaza si au facut front comun impotriva ei, nominalizand-o pentru eliminare.

Totusi, Marisa a ramas in competitie datorita voturilor telefonice ale telespectatorilor iar Andra a fost cea eliminata.

Iata ce mesaj le-a transmis Marisa fanilor care i-au asigurat prezenta in competitie pentru cel putin inca o saptamana:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Este a doua oară când mă salvaţi. Practic, noroc cu voi. Două săptămâni consecutive. Sunt foarte multe de spus, aşa că mai bine nu spun nimic. Urmăriţi in continuare emisiunea şi veţi înţelege ce se întâmplă. Şi vă promit că la următoarea gală se întoarce Marisa pe care o cunoaşteţi. Mai avem puţin şi lupta este strânsă. Uneori grea, nedreaptă sau meritată, asta este lupta. Voi sunteţi cei care mă ţineţi in picioare...


Nu am cum să vă mulţumesc suficient! Eu ştiu că pot şi cât pot! "

https://www.instagram.com/p/BWTjE2Cguz5/?taken-by=marisa.paloma&hl=ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.