Prima REACTIE a Mihaelei dupa ELIMINAREA ei din competitia "Bravo, ai stil!" Ce a spus fosta concurenta despre JURATI:"Nu recititi, este un mesaj confuz, exact cum l-am primit si eu!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:17

Mihaela a fost eliminata in Gala ce tocmai a trecut, insa fosta concurenta a tinut sa spuna cateva cuvinte despre experienta "Bravo, ai stil!"

" Va multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si pentru sustinerea pe care mi-ati aratat-o in ultimele trei saptamani! Mi-ati fost alaturi si ati simtit ce dorinte am avut referitoare la vot.

Am iesit fericita, cu fruntea sus, lucru vizibil. I-am blocat pe cei din platou cu lejeritatea mea, cu faptul ca am primit vestea cu bucurie.

Le multumesc enorm oamenilor frumosi din echipa, le-am spus toate aprecierile atunci cand am parasit platoul, iar reactiile lor au fost minunate.

De la Jessica de la machiaj, pana la colegii mereu simpatici de la cablat, am cunoscut oameni deosebiti.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Le multumesc juratilor, care m-au invatat ca nu am stil, desi mi-au repetat in nenumarate editiii ca am stil si ca ma imbrac bine. Nu recititi, este un mesaj confuz, exact asa cum l-am primit si eu.

Raman in mediul online si voi stiti deja, ma gasiti pe instagram si pe blog (link in bio). A voastra,
Mihaela??? #instamood #goodnight#weekend #blogger #lifestyle #nofilter"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.