Prima reactie a Sofiei, dupa ce a fost ELIMINATA, sambata noaptea, din show-ul "Bravo, ai stil!" Uite ce le-a transmis fanilor care au sustinut-o in competitie

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Sofia ajuns la barajul pentru eliminare in urma nominalizarii celorlalte concurente si a pierdut, avand cel mai mic numar de SMS-uri de sustinere.

Pe retelele de socializare, Sofia a lasat sa se inteleaga ca nu este afectata de aceasta elimiare, ea postand in continuare mesaje obisnuite, despre viata ei privata.

In singura postare legata de show, Sofia a distribuit doua imagini ale sale, cea cu tinuta cu care a intrat in competitie, alaturi de catelusa sa, si fotografia din gala in care a fost eliminata, cu mesajul: "❤️❤️❤️ va iubesc pe toţi ❤️❤️❤️❤️ Sofisorii mei ??❤️?????❤️❤️",

adresat unui grup de sustinatori.

Ulterior, Sofia a revenit pe Instagram cu un mesaj mai amplu de multumire:

"Buna dragii mei ❤️ Aseara am părăsit competiţia @bravoaistil foarte fericita şi cu zâmbetul pe buze, pentru ca asta mi-am dorit. Am intrat in acest concurs când am vrut cel mai mult şi am plecat la fel. Am trăit o luna de @bravoaistil şi sunt mândra ca am ajuns aici, acest lucru mi-a demonstrat ca tot ce îmi doresc se poate îndeplini.

Echipa @kanaldromania este minunata, iar juraţii şi @ilinca.vandicioficial sunt pur şi simplu fabulosi"

Buna dragii mei ❤️ Aseara am părăsit competiţia @bravoaistil foarte fericita şi cu zâmbetul pe buze, pentru ca asta mi-am dorit. Am intrat in acest concurs când am vrut cel mai mult şi am plecat la fel. Am trăit o luna de @bravoaistil şi sunt mândra ca am ajuns aici, acest lucru mi-a demonstrat ca tot ce îmi doresc se poate îndeplini. Echipa @kanaldromania este minunata, iar juraţii şi @ilinca.vandicioficial sunt pur şi simplu fabulosi @raluca.badulescu @iamiuliaalbu @razvan.ciobanu @maurice_munteanu ❤️❤️❤️❤️, va iubesc mult! P.S Marisa ştiu ca este suparata, deoarece am spus adevărul in testimoniale, dar Draga mea? ştiu ca Laurenţiu îţi Creează fiecare ţinuta şi asta te doare ca s-a aflat. Nu îl mai numi prieten, pentru ca un prieten nu te bârfeşte şi nici nu te face nesimţita şi mincinoasa.??????? Va mulţumesc mult fanii mei pentru mesaje, eu voi fi mereu aici pentru voi şi da, acest concurs m-a schimbat mult, sunt o noua Sofia ??????❤️??

O postare distribuită de Sofia Palade (@sofiapalade) pe

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.