PRIMELE IMAGINI cu Ramona si tatal ei! Cei doi fac un tablou de familie perfect. Uite cat de frumoasa este tanara concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 nov 2017, 13:45

In urma unui conflict care a afectat-o atat pe Ramona cat si pe Alina, frumoasa concurenta a spus lucrurilor pe nume.

Ea a vorbit raspicat despre originile ei de care este foarte mandra si nu s-a sfiit sa faca declaratii despre parintii care o adora si care ii fac toate mofturile in materie de fashion. Recent, Ramona a permis echipei "Bravo, ai stil!" sa intre in casa ei si sa arate dressingul impresionant pentru o fata de 18 ani. Maurice chiar a fost extrem de surprins de cate piese vestimentare are Ramona si a spus raspicat ca vrea sa se convinga cu ochiul lui ca toate sunt ale ei.

Parintii Ramonei o sustin si o sprijina in aceasta competitie chiar daca adoelscenta a vrut sa renunte la un moment dat temandu-se ca va fi exmatriculata de la scoala. Iata o imagine inedita cu tatal ei!

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.