Primele imagini din culise cu Silvia in timp ce le analizeaza pe fete! Una dintre ele a indraznit sa o contrazica! Uite ce reactie a avut castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Silvia a interactiona tdeja cu cele 14 noi concurente ale sezonului doi din competitia "Bravo, ai stil!" si pana acum are numai cuvinte de lauda pentru ele.

Castigatoarea primului sezon a recunoscut ca cele 14 concurente sunt redutabile si foarte bine pregatite, insa asta nu inseamna ca ea le va da sfaturi asa fara sa le puna la incercare sau sa fara sa le vada ca nu pun osul la treaba pentru a da ce-i mai bun din ele. Silvia chiar le-a avertizat ca vor fi ca soarcele si pisica, ea fiind bineinteles Tom, caci una este cea mai stilata femeie din Romania pana acum.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Insa, Silvia a mai intampinat si o alta provocare venita din partea unei noi concurente care nu a fost de acord cu ea pe tema compozitiei stilistice catalogate drept kitsch.

Castigatoarea show-ului i-a explicat, insa, ca aceasta abordare nu est euna gresita atat timp cat stii sa controlezi zona, de altfel foarte greu de realizat. Cum s-a terminat discutia celor doua in contradictoriu, vedete in prima editie "Bravo, ai stil!"

 

Taguri: