Proba de foc la "Bravo, ai stil!” Andra, una dintre concurente, a fost pusa sa seduca un barbat! Replicile ei i-au socat pana si pe jurati

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:26

Joi, Andra trebuie sa il cucereasca pe barbatul fatal din platou.

Pentru ca nu numai hainele vorbesc despre cea care le poarta, juratii show-ului au lansat o provocare care solicita imaginatia fetelor. Scena este simpla: in Cismigiu, in noaptea de Anul Nou, un barbat aratos sta singur pe o banca cu o sticla de sampanie langa el. Concurenta trebuie sa il seduca rapid, cu o singura replica.

Dupa ce a ratat o prima incerca de a-l "agata”, tanara a devenit mai indrazneata la a doua sansa: "Mai ai un pahar in plus?”.

Ce au avut de comentat juratii la prestatia Andrei si ce a mai fost in stare aceasta sa faca pentru a trece cu brio proba, aflati astazi, de la ora 17:00, urmarind o noua editie a emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Mai sunt doar cateva zile pana la a doua Gala a show-ului „Bravo, ai stil!” ce va aduce cu sine a doua eliminare din concurs. Miza este uriasa, aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania recurgand la tot felul de „artificii” pentru a impresiona juratii.

Bravo, ai stil! continua in aceasta seara, de la ora 17:00, cu o ediţie incendiara!

Un clip video postat de Bravo, ai stil! (@bravoaistil) pe

 

Taguri: