Probleme in paradis? Prietenia intre Emiliana si Iuliana, in pericol? De la ce a pornit totul aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2017, 10:24

Emiliana si Iuliana ocupa o singura pozitie in concursul “Bravo, ai stil!”, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot; cele doua fete defileaza impreuna in fata juratilor si tinutele lor vestimentare sunt analizate analizate si comentate ca un tot unitar.

Acestea castiga teren cu fiecare editie a emisiunii, fiind clasate pe primele locuri, atat in seriale de Gala, cat si in ceea ce priveste voturile telespectatorilor.

Si totusi, in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, cei din fata micilor ecrane vor putea urmari imagini in exclusivitate cu Emiliana si Iuliana, intr-o postura nemaivazuta pana acum. Cele doua isi exprima nemultumirile una la adresa celeilalte, tensiunile intre ele si nemultumirile ducand la … razbunare.

“Comportamentul tau din ultima perioada este de nescuzat”, acuza Emiliana. Sirul marturisirilor sincere nu conteneste, insa fiecare dintre tinere raspunde acuzatiilor cu …acuzatii. “Da, este mare pacat cand una vrea sa epateze si o pune in umbra pe cealalta”, adauga Iuliana.

Sa fie, oare, in pericol prietenia celor doua fete de la “Bravo, ai stil!” sau certurile si neintelegerile isi vor gasi rezolvare chiar pe platoul emisiunii? Motivul care a dus la aceste discutii tensionate il veti putea afla in editia de astazi a emisiunii difuzata la ora 16:30, la Kanal
D.

 
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.