"Pupa-i-as setul ei, cum s-a asortat ea cu geanta si pantofii, costumul! Presimt ca avem multe sa descoperim la tine. Tu ai crezut ca vei darama granitele modei astazi" Prezenta Ancai i-a starnit interesul Ralucai Badulescu, insa lui Maurice nu i-a placut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2017, 16:55

Tinuta a fost si nu prea in opinia juratilor, insa atitudinea Ancai pe portile competitiei a rupt gura targului.

Anca nu i-a impresionat pe jurati cu tinuta cat cu atitudinea. Felul cu si-a facut intrarea pe portile "Bravo, ai stil!" i-a facut pe cei trei jurati sa vada in Anca o concurenta redutabila.

Incercarea concurentei de a face un styling foarte bun a esuat din punctul de vedere a lui Maurice care nu a agreat in niciun fel combinatia letala intre piese si accesorizarea. Insa, Iulia a vazut incercarea Ancai de a fi diferita prin brata de la mana, cu totul inedita.

Raluca a apreciat si ea setul si combinatiile facute de concurenta, insa per total, tinuta a fost putin cam dusa la extrem cu incercarea de asortare.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.