Rabdarea Petronelei ajunge la final? Ce se intampla cu tanara in emisiunea de azi, "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:09

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 16:30, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari imagini din culise cu Petronela, adresandu-i cuvinte jignitoare Marisei, una dintre contracandidatele sale.

Nervoasa, aceasta ii adreseaza cuvinte grele in ceea ce priveste tinuta purtata de Marisa, in una din editiile trecute “Bravo, ai stil!”.

Toate acestea vor fi discutate si dezbatute chiar in platoul emisiunii “Bravo, ai stil”, in editia de astazi, juratii intervenind pentru a cere explicatii fetei in ceea ce-i priveste atitudinea.

“Petronela, apropos de lucruri spuse care deranjeaza, sau dimpotriva, n-ar trebui spuse niciodata, stiu ca ai facut o comparatie cu Marisa, in culise, si ai folosit anumite cuvinte care nu isi

au rostul si pe care cred eu ca o doamna nu ar trebui sa le foloseasca niciodata”, spune Ilinca Vandici.

Despre ce este vorba si cum s-a solutionat conflictul veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: