Raluca Badulescu a inceput sa se balbaie la vederea Emilianei. "Siameza" Iulianei a venit fara lenjerie intima si a lasat aproape tot la vedere: "Ia-ma si pe mine, ia ce vrei tu, esti o visa..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2017, 18:02

Emiliana a venit asa cum isi dorea demult Raluca Badulescu si chiar i-a dat in semn de multumire toate obiectele pe care le avea la dispozitie.

Cele doua siameze au facut din nou ravagii cu tinutele pe care si le-au coordonat cu mare stil din punctul de vedere al juratilor. Se pare ca cea care a salvat echipa a fost insasi Emiliana cu tinuta atat de sexy incat Raluca a inceput sa se balbaie la vederea ei.

Desi Iuliei i-a placut mai mult look-ul Iulianei pentru ca nu a putut trece cu vederea incercarea esuata a fustei Emilianei care se vrea o fota, juratul le-a dat celor doua, in final, un "bravo, ai stil!" alaturi de ceilalti doi jurati!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.