Raluca Badulescu a inmarmurit cand le-a vazut! "Ce-ati facut mai, fetelor?" Care sunt concurentele care au facut-o pe jurata sa exclame asta aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 oct 2017, 09:24

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, juratii au parte de surprize uriase din partea aspirantelor la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Unele dintre tinere reusesc sa impresioneze cu outfitul, altele dimpotriva, atrag doar criticile celor trei jurati.

Nu este si cazul Emilianei si Iulianei care, prin vestimentatia pe care o vor afisa in fata acestora in editia de astazi, reusesc sa o impresioneze pe Raluca Badulescu, lasand-o fara cuvinte.

“Am ramas socata! Asta este expresia unui jurat care v-a privit pe parcursul intregii defilari! Ce ati facut mai, fetelor?”, spune uimita Raluca Badulescu.

Ce au avut de spus juratii si daca au reusit sa isi adjudece steluta din partea acestora veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.