Raluca Badulescu a salvat un caine de pe strazi si s-a pricopsit cu doi! Jurata de la “Bravo, ai stil!” a avut parte in urma cu cativa ani de surpriza vietii

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:40

Mare iubitoare de animale, in urma cu un an si jumatate, Raluca Badulescu a infiat o catelusa metis. Aceasta se aciuase, in perioada verii, in curtea unor prieteni apropiati, la casa acestora de vacanta.

Gandul ca va veni toamna si ca vor trebui sa o lase pe catelusa la voia sortii i-a determinat pe acestia sa incerce sa ii gaseasca un stapan si o casa care sa ii devina camin. Ei au distribuit poza catelusei pe Facebook si asa a ajuns vedeta Kanal D sa decida sa o ia in grija sa, fara sa stie ce o asteapta!

"Pe ea o cheama Suri, pentru ca seamana cu o suricata si sta pe doua labute, iar pe puiul ei Poker pentru ca e un norocos. Pe ea, catelusa noastra metis, am luat-o la noi ca niste oameni responsabili. Stiam ca o sa trebuiasca sa o ducem la medic, sa o vaccinam si sa o ingrijim. Ceea ce nu am stiut noi atunci era faptul ca ea ne pregatea o surpriza...era

gestanta! N-am stiut nimic si n-au stiut nici prietenii nostri ca e "gravida" si la doua sapatamani de cand a ajuns la noi a fatat un catelus. Poker s-a nascut in patul nostru, intre perne, iar numele i-a fost pus de Alex, fiul meu. Sunt metis si nu au pedigree insa, acesti catelusi ne aduc mai multa bucurie decat ne-ar aduce toti cainii de rasa din lume. Ii aveam pe amandoi, mama si fiu", ne-a declarat Raluca Badulescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vedeta Kanal D ne-a dezvaluit ca in familia sa adoptarea cainilor abandonati pe strazi a devenit o traditie, atat sora sa, cat si fostul sot, ingrijind catelusi metis.

"Sora-mea are doi metis, iar unul dintre ei e adoptat de la un asezamant de animale din Franta. II spunem "Jimmy francezul". Vali Punga, fostul meu sot, are si el un metis salvat de pe strazi. Din Baneasa, judetul Giurgiu, catelul lui a ajuns sa locuiasca in Spania si sa calatoareasca la cele mai mari festivaluri de moda din Europa. E smecher! Si al lui e un norocos!", ne-a spus Raluca.

(sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: