Raluca Badulescu a sarit ca arsa: “Nu accept asa ceva! Voi nu v-ati informat inainte sa incepeti acest concurs!” Ce a facut-o sa exclame asta aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 17.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Raluca Badulescu le-a bagat in sperieti pe concurente in timp ce Ayda defila pe podiumul de la “Bravo, ai stil!”. 

Muzica s-a oprit, concurentele se intrebau ce s-a intamplat, juratii si prezentatoarea show-ului se mirau de reactia Raluca Badulescu.

“Nu accept asa ceva! Voi nu v-ati informat inainte sa incepeti acest concurs!”, le cearta Raluca pe concurente.

Imediat, apele s-au calmat intrucat juratul de la “Bravo, ai stil!” a oferit si raspunsul “nemultumirii”, ceilalti jurati au rasuflat si ei usurati cand au auzit ca este doar o gluma; Raluca isi exprima in felul acela adoratia pentru Freddie Mercury: “Doar eu am voie sa defilez pe melodiile de la Queen, eu am

tatuate piesele lor, de ce defilati pe aceste melodii? Va ronţăi de vii aici! Freddie este numai al meu, va rog frumos sa va potoliti!”, a strigat Raluca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Intreg momentul il puteti urmari in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: