Raluca Badulescu catre o concurenta: "Esti ravisanta, asa cu felul tau de a fi! Esti vis, bravo!" Razvan Ciobanu s-a dus la jurat si i-a dat bretonul din ochi la o parte pentru a vedea mai bine, insa Raluca nu si-a schimbat opinia. Cum a ajuns Alex sa fac

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au fost intru totul de acord ca tinuta Danutei este una care ao caracterizeaza, insa pe Iulia Albu o plictiseste.

Daca Iulia Albu i-a spus Danutei ca este plictisitoare din cauza povestii, mai ales ca si Silvia a venit inaintea ei cu o poveste asemanatoare si ca tinuta putea sa o duca mai la extrem daca voia sa fie in spiritul de 1 Martie, nu acelasi lucru au spus Maurice Munteanu si Raluca Badulescu. Ei au vazut ca tinuta o caracterizeaza pe Danuta si ca este in spiritul ei: "Tinuta ta este o explozie de energie! Tu esti o explozie de energie, tu transmiti.

Camasa e frumoasa, pantalonii sunt la fel de frumosi, imi plac sandalele"..., i-a spus Raluca Badulescu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: