Raluca Badulescu, comparata cu o cantareata celebra! "Arata precum Angela Similea in anul 1985” Ce raspuns a dat jurata de la "Bravo, ai stil!" aflati azi, in Gala, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:14

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D, juratii destind atmosfera glumind pe seama coafurii colegei lor de platou, Raluca Badulescu.

Chiar la debutul emisiunii, Razvan Ciobanu se intreaba amuzat: “Crezi ca Angela Similea i-a pus capcana la rochie? Nu de alta, dar in culise i-am tot spus ca arata precum Angela Similea in anul 1985”.

Flatata de aceasta comparatie, Raluca Badulescu ii raspunde colegului sau de platou cu zambetul pe buze si ii da o replica de zile mari: “Macar de as fi cantat precum Angelea Similea.

Asa, as fi cantat jurizarea fetelor la <Bravo, ai stil!>”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Testimonialele juratilor pe baza coafurii Ralucai Badulescu sunt spumoase si le veti putea urmari in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.