Raluca Badulescu, confundata cu Ramona Badescu! “Da, nu radeti, am ajuns sa raspund cand cineva mi se adreseaza cu numele ei”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Raluca Badulescu se confrunta de cativa ani cu o situatie amuzanta.

Chiar daca unii o considera originala si imposibil de confundat sau asemanat cu o alta persoana, Raluca Badulescu spune ca nu a fost scutita de astfel de intamplari. Ba, din contra! In ultimii ani, vedetei tv i s-a intamplat, deseori, sa fie strigata cu numele Ramonei Badescu. De vina pare sa fie similitudinea existenta intre cele doua nume si faptul ca acestea au aceleasi initiale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Da, nu radeti, am ajuns sa raspund cand cineva mi se adreseaza cu numele ei, al Ramonei Badescu. Intorc capul si raspund, ce sa fac! Pe mine ma striga multi Ramona Badescu. Nu ma supar, ma onoreaza comparatia. Ramona e olteaca ca sotul meu si e o frumusete de femeie, desteapta si pe care o admir foarte mult. Exista si varianta Ramona Badulescu, dar aceasta este mai rara. Partea haioasa e ca anumite persoane imi scriu asa pe Facebook, pe pagina mea.

Nu ma supar, numele noastre sunt pe acolo, suna aproape la fel”, ne-a declarat Raluca Badulescu. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: