Raluca Badulescu despre tinuta Anei-Maria:"Esti pe un casual boringit asa, nu imi place, mai, mama, mai...!" Cu ce a gresit concurenta in tinuta ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Ana-Maria a venit cu un look casual, insa plictisitor din punct de vedere al juratilor chiar daca concurenta incearca sa schimbe cateceva de la o editie la alta.

Atat Iulia Albu cat si Raluca Badulescu i-au spus Anei-Maria ca tinuta ei este una plicitisitoare, intr-un mod "boringit" sau seducator. Fashion editorul i-a spus concurentei ca greselile nu sunt majore, mai ales ca a ales o alta culoare decat negru pentru incaltaminte, insa partea proasta e ca la aeroport, acolo unde spune Ana-Maria ca merge nu ar fi trebuit sa isi ia tocuri.

Raluca Badulescu a comentat faptul ca in interiorul ei se da o lupta intre doua Ane-Marii si ca de data aceasta a invins cea care a venit la inceputul competitiei, cea imbracata "boringit."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: