Raluca Badulescu e pregatita sa ramana in carantina la Kanal D: "Barosaneala, te-am pupat, nu ma imbolnavesc, pot sa stau fara peruca in cap"

Autor: L.S.
Actualizat: 18 mar 2020, 22:12

Raluca Badulescu se gandeste sa isi aduca mai multe haine de acasa, la Kanal D, ca sa fie pregatita de o carantina la munca. Ce spune jurata despre izolare?

" E bine sa fim precauti si sa aducem vreo zece randuri de haine, ca sa avem aici. Daca se da vreo lege si ne inchide aici, la Kanal D eu as fi multumita! Radem, glumim, mai facem o emisiune. Si mai e o chestiune! Eu stau in cabina, aici, nu avem geamuri, suntem in siguranta! Barosaneala, te-am pupat, nu ma imbolnavesc, pot sa stau fara peruca in cap.

Daca ramanem fara haine, le intoarcem pe dos, pe fata si o sa inteleaga si telespecatorii ca asta e situatia!", a spus Raluca Badulescu, neuitand sa puna o doza mare de umor in declaratia ei din culise.

Dar iata materialul video in care jurata explica viziunea ei despre o carantina la Kanal D:

Citeste si: Maurice Munteanu, oripilat de peruca Alexandrei Ungureanu! Ce note a primit

Citeste si: Oana Radu traieste in panica: ''Zici ca-mi ia cineva viata, asa ma simt...''

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Citeste si: Cristina Siscanu, aparitie stralucitoare alaturi de Phelipe! Ce note a primit