Raluca Badulescu, emotii mari inainte de Gala “Bravo, ai stil!” Jurata vorbeste despre finaliste si sansele lor! Declaratii exclusive

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:20

Sambata aceasta, de la ora 22:00, Kanal D va transmite in direct finala super show-ului de televiziune “Bravo, ai stil!”.

Astfel, dupa o lupta apriga si luni grele in care s-au aflat in competitie directa, concurentele ajunse in finala vor afla care dintre ele va fi desemnata castigatoare a primei editii a show-ului “Bravo, ai stil!”. Norocoasa va primi un premiu consistent in bani si sansa unei cariere in televiziune.

Prezenta miercuri seara la un eveniment monden, jurata Raluca Badulescu ne-a marturisit ca pana si ea are emotii pentru seara marii finale a galei.

“Urmariti-ne sambata, la ora 22:00, avem emotii mari, mari, mari. Este o presiune fantastica si se anunta un spectacol grandios, deci va asteptam la finala. Toate concurentele sunt foarte bune, toate cele patru care au ajuns in marea finala sunt niste invingatoare si toate merita premiul cel mare si o cariera la Kanal D ”, a declarat Raluca Badulescu pentru WOWbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Urmareste inregistrarea declaratiei aici!