Raluca Badulescu, extaziata la vederea Silviei: "Arunc cu cartonasele astea pe aici! De cand am intrat in aceasta competitie din primul sezon si pana acum, eu nu am mai vazut o asemenea haina. M-ai lasat lata!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Silvia l-a determinat pe Razvan Ciobanu sa se ridice de pe scaunul lui si sa vina pana la ea si sa vrea sa o dezbrace, atat de mult i-a placut jacheta pe care a purtat-o in prima editie "Bravo, ai stil!"

Concurenta nu l-a impresionat doar pe Razvan Ciobanu, ci si pe Raluca Badulescu care i-a declarat Silviei ca in viata ei nu a vazut o asemenea jacheta atat de frumoasa, de la inceperea primului sezon si pana acum. "M-ai lasat lata!" Ceva mai rezervata a fost Iulia Abu care i-a gasit cateva detalii care i-au stirbit putin din frumusetea tinutei Silviei: "Singura greseala majora pe care o vad este alegerea incaltamintei! As fi preferat in loc de acel glitter sa fie metalic."

Iar Maurice Munteanu a completat-o pe Iulia spunandu-i Silviei ca acea prtiune metalica de la baza gatului este inutila pentru ca nu isi are rostul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: