Raluca Badulescu, greu de multumit: "Nimic nu se pupa cu nimic" Cine este concurenta care are parte numai de critici din partea juratei aflati azi, de la 16.30, la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, Raluca Badulescu este jurata cel mai greu de multumit.

“Mai Silvia, tu iti faci niste promisiuni: saptamana asta vin bine imbracata, saptamana viitoare nu mai vin bine, dau numai gherle. Saptamana asta este “gherla” (…). Ce cauta emblema aia de club de polo la tine acolo? Emblema aia acolo ucide “cârdul” de perle. (…) Nimic nu se pupa cu nimic”, reactioneaza Raluca dupa ce vede cum se prezinta pe podium, una dintre concurente.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Este evident ca Raluca este “pornita” pe tinuta tinerei si, vrand sa mai indulceasca putin atmosfera, Razvan Ciobanu se ofera sa ajusteze “usor” tinuta fetei: “Ce nu iti place?”, a intrebat-o acesta.

 

Taguri: