Raluca Badulescu ii ia apararea Adelei in fata lui Razvan Ciobanu care a criticat-o pentru rochia de soacra transparenta si decolteul atat de adanc incat ii lasa la vedere axilele inestetice:"Peste 10 ani, cand voi fi soacra mare, voi face imposibilul sa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Razvan Ciobanu a tinut sa precizeze ca tinuta Adelei nu reflecta nicicum statutul de soacra mare deoarece este mult prea decoltata si transparenta.

"Ams a iti spun in felul urmator si nu exista nici misognism si nici vreo urma de rautate. Cunosc foarte putine femei care sa aiba un baiat suficient de mare cat sa se insoare si sa isi permita sa poarte bretele spaghetti. Nu este vorba doar de sani, ci si de piele axilei. Ce spun eu este real. Exista variante de rochii de seara, fine, sexy, care sa nu aiba aceste minusuri.

Bretele sunt prea subtiri...imi place ironia cu "medusa head"..."

In schimb, Raluca a fost de alta parere: "Eu voi face imposibilul sa arat asa peste 10 ani la nunta fiului meu, Alex...esti o visa!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.