Raluca Badulescu, INTRIGATA de schimbarea Stefanei:"Nu te acuz de ceva, insa de la fata aia de acum trei saptamani cu floricelele lipite pe ochelari pana la cea de acum..." Juratul o banuieste pe concurenta ca are STILIST!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Stefana este banuita de jurati ca si-a angajat stilist.

“Mi se pare imposibil ca de la tinutele cu care ai intrat in competitie sa treci la genul acesta de tinute vestimentare. Daca tu nu ti-ai luat stilist, sa imi zici cum vrei tu!? Nu am spus ca este un stilist bun, ci este cineva care simte trendul”, spune Raluca Badulescu.
Maurice Munteanu nu este de aceeasi parere cu Raluca in ceea ce priveste vestimentatia concurentei: “Eu nu vad niciun stilist! Si daca as vedea unul, sa presupunem, m-as lasa de meserie”.

Daca a reusit Stefana sa primeasca stea din partea juratilor veti putea afla in video alaturat!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.