Raluca Badulescu lauda o concurenta: "Tu chiar stapanesti kitsch-ul!” Despre cine este vorba aflati astazi intr-o noua editie a emisiunii "Bravo, ail stil!", difuzata de la ora 16:30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:40

Raluca Badulescu s-a declarat incantata de tinuta unei concurente.

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, vestimentatia purtata de Adela o impresioneaza pe Raluca Badulescu. Juratul de la “Bravo, ai stil!”, are numai cuvinte de lauda la adresa fetei, fiind constienta de complexitatea tinutei pe care o poarta.

“Tinuta imi place din toate punctele de vedere. Rochia simpla, fara halat, mi s-ar fi parut prea putin. Aceasta este tot o tinuta in stilul acelora in care te-am mai vazut, super kitschoasa, dar Adela, tu chiar stapanesti kitsch-ul.

Sincer, tinuta o stapanesti perfect, este foarte bine dozata. Este greu de purtat, insa tie ti-a iesit la fix”, a spus Raluca Badulescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Nu ratati editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.