Raluca Badulescu, mai nervoasa ca niciodata: “Va lichidez si va mananc de vii!” Vezi ce a facut-o pe jurata de la "Bravo, ai stil!" sa spuna asta, azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Raluca Badulescu are o iesire nervoasa.

Angela este concurenta care contribuie la acest gest al juratei de la “Bravo, ai stil!”. Motivul este halucinant, fata isi spune nemultumirea, moment in care se aprind spiritele intre jurati.

“Mi se pare ca de foarte multe ori mi-ai dat ori note foarte mici, ori calificativul "Bravo n-ai stil!", cu aceeasi explicatie: "va fi incurajator pentru tine”, spune Angela, simtindu-se nedreptatita de criticile Ralucai.

Raluca Badulescu le pune la punct pe concurente, avertizandu-le pe un ton raspicat: “Daca vreti sa va jurizez la sange, va lichidez si va mananc de vii”.

Intregul moment il puteti urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, dfiuzata, la ora 16:30, la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: