Raluca Badulescu, nemultumita TOTAL de BABIFICAREA Denisei:"Poti sa te babifici cat vrei, ca tot tanara si frumoasa esti, dar mai fa ceva" Maurice Munteanu, FERMECAT de tinuta concurentei:"Asta este ceea ce numesc eu o tinuta NEO-ROMANTICA. Daca s-ar face

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Raluca Badulescu nu a fost de acord sub nicio forma cu tinuta Denisei si i-a spus ca iarasi a ajuns in zona de "babificare".

Juratul i-a atras atentia ca ori este extrem de moderna, ori merge spre zona de baba si ar trebui sa faca ceva sa iasa din acea sfera. Spre deosebire de Raluca, Maurice Munteanu a fost atat de entuziasmat de tinuta Denisei incat nu a mai contenit cu laudele:"Asta este ceea ce numesc eu o tinuta neoromantica. Si daca s-ar face o ecranizare dupa Jane Eyre in 2017, asa ar imbraca-o.

Eu spunc e gandesc. Eu, daca as fi femeie in 2017, asa m-as imbraca. Rar spun ca ador ceva, insa ador aceasta tinuta! Este IMPECABILA!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.