Raluca Badulescu nu a suportat sa o vada pe Ioana cu "oala" pe cap: "Stai 2 secunde fara ea, a stricat toata muzica, pantofii sunt de babuta. Ai un look dramatic, dar imi place setul!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Ioana a venit intr-o tinuta dramatica dupa cum spune si Raluca Badulescu, de tip set, atragandu-si antipatii in primul rand din partea celorlalte concurente care nu vad ca ea s-ar fi straduit in vreun fel.

Faptul ca Raluca Badulescu a fost de acord cu setul pe care il poarta Ioana, asta nu inseamna ca juratului i-au placut toate elementele pe care concurenta le-a mixat. Palaria si pantofii au fost punctul slab al Ioanei si ar fi trebuit scoase din ecuatie. "Eu prefer sa te jurizez fara palarie, imi place ca ai un look dramatic, insa ai fata foarte alba, ori ai ramas cu machiajul din Gala?! daca asta e culoarea pielii tale..Palaria

a strica toata muzica, machiajul acesta dramatic, rosul acesta de catifea, grena-ul acesta inchis, setul imi place. Iti vin bine pantalonii, insa pantofii aveau legatura cu palaria, sunt de babuta!"

 

Taguri: