Raluca Badulescu NU a vrut sa isi ridice capul de pe masa cand a vazut-o pe Denisa cum s-a imbracat, iar Iulia Albu i-a zis ca: Daca defilai pe un podium, sigur, tinuta ta ar fi fost interesanta, dar astazi TE POATA HAINELE"/ "Ati debusolat-o complet!" Ma

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:59

Denisa se simte extrem de debusolata din cauza juratilor pentru ca de trei saptamani tot incearca sa iasa din zona ei stilistica si se pare ca nu reuseste.

In aceasta editie "Bravo, ai stil!" Denisa s-a lovit din nou de acelasi zid. Juratii, mai exact Raluca Badulescu si Iulia Albu considera ca ea nu a iesit din zona ei de comfort chiar daca a incercat sa puna ceva culoare in outfit-ul ei. Se pare ca singurul care a apreciat demersul stilistic al concurentei a fost Maurice Munteanu sustinut de Razvan Ciobanu.

Faptul ca Denisa propune tinte extrem de actuale combinand fasul cu un sacou si cu saboti nu este tocmai un demers stilistic reusit din perspectiva a doi jurati.

Razvan Ciobanu nu mai intelege nici el ce se intampla si i-a rugat pe jurati sa nu o mai debusoleze pe concurenta pentru ca nu o sa mai inteleaga nimc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: