Raluca Badulescu nu s-a putut abtine: "Meteoritul de la gat putea sa lipseasca, cu siguranta!". Uite ce accesoriu ciudat a purtat Alina! Iuliei Albu i-a placut

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

In aceasta seara Alina a purtat o tinuta iesita din comun, care a starnit controverse in randul juratilor.

Iulia Albu a fost foarte incantata de alegerile concurentei, laudandu-i pana si o serie de accesorii care, in mod normal, nu ii plac.

"Imi place foarte mult faptul ca porti o camasa din denim, imi place cum arata dresul tau. Nu inteleg incaltamintea in contextul in care l-ai invocat dar, altfel, arata foarte bine. Imi place geanta, surpriza! Urasc ceea ce porti pe cap, dar culmea, este sustinuta foarte bine de un accesoriu pe care iarasi il detest, ceea ce porti la gat.

Arata bine!", a spus Iulia Albu.

Raluca Badulescu, in schimb, nu s-a putut abtine sa nu ii adreseze o critica.

"Meteoritul de la gat putea sa lipseasca, cu siguranta! Tinuta ta imi place foarte mult! Demult voiai tu sa o faci pe asta cu ciorapii rupti", a spus Raluca Badulescu.

Tinuta nu a fost deloc pe placul lui Maurice Munteanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Mie nu imi place tinuta pentru ca mi se pare ca are elemente care au iesit complet din moda, in general. Ma refer la tipul ala de toc, la incaltarile astea, la fusta asta, care jumatate este dintr-un material lucios".

 

Taguri: