Raluca Badulescu nu se astepta ca Andreea sa fie atat de indrazneata si sa vina cu un asemenea decolteu ametior pana la buric!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Raluca Badulescu a apreciat decolteul adanc al Andreei, insa a remarcat si un alt aspect cu care a dat-o in bara si anume faptul ca esarfa de la gat nu isi are rostul.

"Andreea, daca e ceva la ce nu ma asteptam este acel decolteu ametior pana la buric. Esarfele alea au un Dumnezeu, insa la tine pare ca te dor amigdalele sau ai ceva la gat. Nu putem sa comentam geanta. Ea a venit cu o geanta. Daca am comenta-o, ar fi urat din partea noasta. Imi place ca ai prins curaj, un decoleteu pe fata, unul pe dos! E altceva cu esarfa legata in jurul nasturelui!

Maurice Munteanu a remarcat uratenia gentii si i-a spus ca e de o pocenie iesita din comun si i-a propus sa i-o da Ralucai Badulescu pentru medicamente.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: