Raluca Badulescu o admira pe Cristina Mihaela: "Este altceva fata de ce ne-ai propus pana acum!" Iulia Albu, in schimb, i-a criticat pantalonii si sandalele

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Cristina Mihaela se straduieste dupa cum spune chiar ea sa iasa din zona ei de comfort si sa aiba aparitii cat mai diversificate.

De cele mai multe ori, Cristina Mihaela a reusit sa ia stelute pentru efortul pe care il face pentru tinutele pe care le propune juratilor "Bravo, ai stil!" De data, aceasta chiar daca Razvan Ciobanu si Iulia Albu au observat ca sandalele nu se potriviesc cu restul tinutei, iar pantalonii ar fi trebuit sa fie largi si nu tigareta, concurenta a reusit sa isi atraga de partea ei norocul si s-a ales cu steluta.

Raluca Badulescu a apreciat intreaga tinuta desi si ea i-a atras atentia ca ar fi mers o alta pereche de pantofi, iar Maurice Munteanu i-a spus ca tinuta este una vintage datorita sacoului si ca atat aceasta piesa de rezistenta pe care ea o propune este in discordanta cu pantalonii, vazandu-le separat. "Nu imi place cum ai construit mix-ul!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: